fredag 26. september 2014

Selma & Louise av Camilla Otterlei

Etter at bestevenninna Mia gikk over "til fienden" har dagene både på skolen og i fritiden blitt ganske uutholdelige for Hilde. Eller Hildegard sa, som hun faktisk heter. Men nå er det snart sommerferie og sommerferie betyr at kusinen Selma kommer. Hilde og Selma har det alltid fint sammen og hun gleder seg vilt!
Og Selma kommer, men hun er ikke akkurat happy over å skulle tilbringe sommeren hos Hilde og familien. Selma har i grunnen forandret seg en del og hun forteller at hun har fått seg type. Han er en del eldre enn Selma og har ei lita datter.
Men Selma finner fortsatt på sprø ting. Først kler de seg opp skikkelig og drar på "årets kuleste fest" som ei i klassen til Hilde holder. En fest hun selvfølgelig ikke er invitert til. Det ender i kaos, men var litt moro mens det varte. Men så blir Hilde bekymret for at faren har ei elskerinne og de bestemmer seg for å reise til Voss. Den eneste måten å komme seg dit på er selvfølgelig å ta bilen til moren. Ingen har lappen, men Selma har begynt å øvelseskjøre så det går nok greit. Og så legger de i vei på tidenes road trip de to, Selma og Hilde som fra nå av velger navnet Louise.
Boka er en sår og vond, vill, gal og humoristisk liten perle.
Jeg vil låne denne

Ingen kommentarer: