mandag 9. mai 2016

World of Spycraft - Jakten av Tom Kristensen

Hanna har tatt livet sitt! Hun var en av de kuleste jentene Live kjente. Hun burde ha skjønt at det var noe feil da de sto å røyka, Hanna var jo likbleik og helt ute, liksom. Og så den rare smerten som kom igjen, den som kom sist noen hun kjente døde, hun visste det med det samme læreren kom inn at noe alvorlig hadde skjedd og at det var Hanna.
Live går på besøkt til faren til Hanna. Han er så uendelig trist, men setter pris på at hun kommer. Hun blir bedt om å rydde på rommet til Hanna og tar med seg Mac-en hennes. Der finner hun ei dagbok, og hun finner ut at en fyr skremte livet av venninna, en stalker. Live og Erik bestemmer seg for å finne fyren og få stoppet han.
Det er en smart djevel de jakter på og da en hel gjeng fra den beintøffe motorsykkel-gjengen Death Row kommer inn på gårdsplassen hjelper det lite med alt spionutstyret faren til Erik har installert.
Tøff bok om hvor lett man kan ødelegge folk via nettet, om misforståelser og brutale menn på motorsykkel. Og om et liv som endte så altfor tidlig.
Jeg vil låne denne

Ingen kommentarer: