fredag 30. januar 2015

Og hjertet mitt bare av Elen Betanzo

Vi er i Stavanger. Emma er hjemme i sommerferien. Bestevenninnene Siri og Ronja er bortreist, Siri i Hellas, Ronja på rideleir og Emma er bare hjemme, hun er syk og hun kjeder seg.
Men så kommer Hester! Han er fin! Og hyggelig! - og det blir en fin sommer allikevel, eller i hvert fall det lille som er igjen av sommeren før Hester reiser til San Francisco for å gå på skole.

Det er grusomt når han reiser og Emma orker ikke svare på mailene hans, det er for vondt. I stedet begynner hun og venninnene å gå på fest med eldre ungdommer, ja etter hvert er det vel i grunnen bare hun, Emma, som går på de festene. Og Henning Pettersen, den kjekkeste gutten i byen, vil ha henne. Emmas første sex-opplevelse blir ganske klein og så gjør hun tabben og forteller om det! Det er jo ganske kult at lille Emma har vært sammen med store Henning Pettersen! Men neste fest har han ei ny jente på fanget og Emma kysser Robert og så baller det på seg. En dag har noen skrevet HORE på veska hennes og livet blir skikkelig vanskelig for Emma.
Jeg vil låne denne

Ingen kommentarer: