tirsdag 14. januar 2014

Midtsommermåne av Kari W. Sverdrup

Anna, Ella og Janna skal alle feire midtsommeraften på Odden. Det skal Markus også. De forteller alle fire hver sin historie om hvordan de opplever kvelden, og hvordan de har det nå. Det handler om å være sammen, om å gjøre det slutt, om å være forelsket i feil person, om hvor vanskelig det er å være ærlig, og om hvordan det er å følge drømmene sine.

Anna, som vi har hørt om i Tilfeldig engel, har gjort det slutt med Markus. Hun syntes det var vanskelig, men hun er ikke forelsket i ham lenger,- hun har funnet ut at hun elsker en helt annen. En hun absolutt ikke burde elske ..
Ella, kjent fra Heksesot, er lykkelig sammen med Georg. Men hun vet ikke hvordan hun skal forklare Georg at hun er en hvit heks, og at hun gjerne vil reise til England i sommerferien for å treffe de andre i heksesirkelen.
Og Janna, som vi ble kjent med i Kråkeslottet,- hun gruer seg til å stå på scenen på midtsommerfesten. Og så dukker Markus opp. Han som har vært sammen med Anna, som hater Janna. Kan hun virkelig være forelsket i ham?

Denne boka er en oppsummering fra de tre tidligere bøkene. Men den kan også godt leses for seg selv.
Jeg vil lese denne

Ingen kommentarer: