fredag 28. juni 2013

Picassokvinnen av Taran L. Bjørnstad

Angelika er 18 og gjemmer seg i leiligheten sammen med moren. Hun har sluttet å gå ut, hun vet at det blir som det alltid har blitt, alle glor, noen har til og med spurt om hun "har fitta i trynet". Angelika er født annerledes enn de fleste andre, hun har gjennomgått mange operasjoner, men vil aldri få et normalt utseende. Så derfor er hun hjemme, alene.
Men på nettet trenger hun ikke være seg selv, der kan hun være hvem som helst, og det er hun. Når hun er Rebekka4ever er hun tøff og rå, sexy og kul, ja det er bare å velge ut ifra dagsform. Og hun treffer "leken69", "snillmann58", "larvikgutt" og alle de andre hver kveld og natt. Og så blogger hun. En blogg ingen leser..
Den eneste hun treffer irl er Simen. Simen som bor i leiligheten nederst og som er en narkoman de andre i oppgangen vil ha bort. Derfor hjelper hun han når han ligger rusa i trappa, får han inn i leiligheten, vasker av han det verste av spy og dritt og får han i seng. Simen er den eneste som virkelig kjenner henne. Men en dag hun kommer ned finner hun Simen i senga - kald og død.
Det får henne til blogge mye, om Simen, og om hva hun føler og tenker, og plutselig får hun svar fra en som heter Hans Erik. Og etter hvert som de blir kjent vil han treffe henne. Det vet hun er umulig.
Jeg vil låne denne

Ingen kommentarer: