fredag 7. desember 2018

Forelskede & andre bortkomne av Johanna Lindbäck

Julia har rotet det skikkelig til for seg, derfor er det deilig å kunne dra på hytta på Dalarø. Hun skal lese mange bøker, surre rundt i joggebukse, bade, gjøre ingenting.
Greia var at Karin, bestevenninna gjennom hele livet, ble interessert i Isak.  Men så ble Karin med Astrid til London, Astrid og familien har mange penger, reiser mye, og etter London, nå i sommer, altså, skulle Karin være med Astrid og familien til Mallorca. Hva med å bli med Julie til Dalarø, da, stedet de har vært på i mange år - sammen?
Mens venninnene er i London sender Julia en sms til Isak, om de skal finne på noe? Hun vet det er kipt, men hun er lei av å bli holdt utenfor, å ha lite penger, å være den som alltid må si nei fordi hun ikke har råd. Og hun og Isak, de gjør jo ikke noe galt, de ser film og henger.
Karin blir dritsur da hun finner det ut, snakker ikke med Julia mer. Det er tungt, de har jo alltid vært venner. Julia har jo Isak, men...
Og så dukker Rasmus opp, en ny nabo på Dalarø, og han er så annerledes, så søt. De snakker, sykler, og bader og hun vet det er feil, hun har jo Isak, men så lenge de ikke kommer for nær, eller er alene, så er det vel lov?
Vil du ha en skikkelig kjærlighetshistorie med tvil og tro og kribling og følelser? Ei bok som ikke drar med seg for mange andre problemer? Og som i tillegg hyller "Jeg gir deg sola", en av yndlingsbøkene mine? - så les den!
Jeg vil låne denne

Ingen kommentarer: