tirsdag 18. august 2015

The dream Snatcher av Abi Elphinstone

Moll har det samme marerittet hver natt; hun står ved en lysning i skogen, vet et bål ser hun noen med kapper og hetter. De er ute etter henne!
Drømmene har blitt mer og mer virkelige og akkurat denne natten våkner hun på feil side av elven. Hun er i Skull sitt område. Hun nærmer seg en lysning og plutselig ser hun scenen fra marerittet sitt, fire kappekledde mennesker, med masker, og en av dem er Skull. Og hun vet at hun har sett denne masken tidligere, sett Skull tidligere, langt tilbake i tid, da hun var liten.
Nå står Skull der og knuger en voksfigur. Han messer sakte; kom barn, kom dyr, kom barn, kom dyr. Og Moll og den ville gaupa hennes Gryff, føler dragningen. Men de vet at de ikke må oppsøke disse menneskene og de finner styrke hos hverandre. Men hvor lenge vil de klare å stå imot?
Dette er en fasinerende historie, om det godes og det ondes kamp mot hverandre, om natur og hekser, sigøynere og gamle trær, om Skull og hans gjeng som har gitt avkall på sin egen sjel og nå er på jakt etter å få ond makt over alt og alle, om svik og gru, men også om fjellstøtt vennskap og stort mot!
Boka er på engelsk!
 https://www.youtube.com/watch?v=Z2PCsiUcelA
Jeg vil låne denne

Ingen kommentarer: