tirsdag 9. juni 2015

Fuck verden av Monika Steinholm

En kan ikke flykte, eller flytte, fra seg selv, men når Gunn og moren flytter fra Trondheim til Tromsø bestemmer Gunn seg for å slutte å være usynlig. Det blir en tøff oppgave, men hun bruker pengene hun fikk til moped på en gammel traktor og den kjører hun med til og fra skolen. Hun spiller Jahn Teigen og DDE på full guffe på den gamle kassettspilleren i traktoren og prøver å være den hun vil være.
Niklas er for alltid hengt opp i eksdama, Karianne. Han kommer ikke løs og gjør det ene patetiske stuntet etter det andre for å få henne til å komme tilbake.Han trenger ;"En motgift mot ufrivillig ståkuk på biblioteket. En psykolog hadde muligens vært noe for Niklas, men han skal faen ikke til noen psykolog, og kuken kan ikke dra alene."
Disse to møtes ei natt på et tak i byen. Hun sitter der for å få være i fred, han kommer for å tagge. På den måten blir Gunn den eneste som vet hvem som gjemmer seg bak bloggnavnet Kong Salkin.
Denne boka er bra! Jeg liker så godt de små tekstene til Kong Salkin. Og jeg liker at Gunn etter hvert får til å være den hun vil være.
Jeg vil låne denne

Ingen kommentarer: