fredag 14. november 2008

Søskenkjærlighet av Katarina von Bredow


Amanda og Ludvig er søsken, eller i hvert fall halvsøsken. De er hverandres beste venner. Amanda elsker Ludvig. Han er vakker, har vakre hender, hår som krøller seg i nakken, han er høy og flott og lukter godt og Amanda elsker han. Hun er sammen med Johan, men Johan er bare så kjedelig, så ren og pen og ordentlig i forhold til broren hennes.
En dag kysser Ludvig Amanda, søsteren sin, og etter den dagen blir de aldri mer kun bror og søster. De blir revet mellom det søte og spennende i det å være ung og forelsket og det de vet er så fryktelig galt og utilgivelig, at de ikke har lov til å elske hverandre nettopp fordi de er søsken.
"Jeg skulle ønske at det gikk an å skjære løs holmen vår fra verdenskartet, slik at den kunne seile rundt helt for seg selv, med bare Ludvig og meg", skriver Amanda i dagboka si.
Om man ikke har fordommer, men leser boka med et åpent sinn, er det en hjerteskjærende nydelig kjærlighetshistorie, med alt som hører forelskelsen til av tvil, sjalusi, lidenskap og varme. Katarina von Bredow skriver så godt at jeg ble også forelsket i Ludvig....

1 kommentar:

Unknown sa...

Heheh, koselig det at de finner hverandre da <3 og til Ine som synes det er æsj... moro!!