tirsdag 25. mars 2008

Pendel av Hilde Berit Evensen

Noen fortalte meg at denne boka var bra, men at det var vanskelig å si akkurat hva den handlet om. Det er ikke akkurat sånt som gjør at jeg får lyst til å lese ei bok, men heldigvis ga jeg den en sjanse. Den er så bra!! Men jeg sliter også for å yte boka rettferdighet mht å si hva den handler om. Den handler jo om Jon Ei, en litt spesiell gutt på den måten at han har mange snodige tanker i hodet sitt. Tanker som kanskje ikke alle gutter har. Og så handler det om Kathrine! Jenta han blir så utrolig forelsket i. Boka handler også om tanker rundt en pendel de lærte om i fysikktimen, en pendel som etter hvert får ganske mange betydninger i Jon`s liv, både på en filosofisk måte, men også på en annen snodig måte. Altså; ei annerledes bok som har noe litt udefinerbart ved seg som gjorde at jeg likte den veldig godt!

2 kommentarer:

¨fruTicosus¨ sa...

Hei. Er det ingen som kommenterer bloggen din, da? Har ikke lest akkurat denne boka, men mange andre som du vet... Jeg er veldig nysgjerrig på bøkene til Martin Nyegaard (som var med i 6.sansen) Kan du ikke blogge en av dem? Hilsen fruTicosus - som ikke får ti lå legge ut bloggen sin..

eileen sa...

Bloggen skal, snart, lenkes til bibliotekets hjemmeside. Da blir det nok mer fart i den. Har aldri fått en kommentar, så har glemt at det er en mulighet. Skal sjekke opp Nyegaard.
Vh Eileen