lørdag 26. mars 2016

Arven av C.J.Daugherty

Her kommer andre bok i Night School-serien. Og her er det mye romantikk i starten, og flere vanskelige valg.
Charter er fortsatt gutten hun er sammen med, men Sylvain lurer hele tiden i kulissene og Allie vet snart ikke hva hun føler. Det blir Charter som tar valget for henne, han orker ikke blikkene hun og Sylvain sender hverandre og alle de tilfeldige møtene de har. Et av disse møtene er når Allie plutselig blir tatt opp i Nattpatruljen ved skolen, hun sliter med kampsportøvelsene og Sylvain hjelper henne. I tillegg til at han reddet livet hennes i forrige bok, lar hun seg smigre av hans galante oppførsel og villighet til alltid å være der når hun trenger han.

En dag ligger det et brev fra broren hennes på rommet da hun kommer inn. Han vil treffe henne. Hun vil snike seg ut etter portforbudet uten at noen vet det, men Sylvain får vite det under et intervju og bli med. Allie får endelig treffe Christopher igjen, men den gale Gabe kommer også og han forsøker å bortføre henne. Sylvain blir slått helseløs i forsøket på å redde henne og selv får hun god bruk for timene i treningsrommet.
Det blir mye dårlig samvittighet for Allie i denne boka, både overfor Charter, som fortsatt bryr seg om henne, men også overfor Sylvain som blir skadet, og venninnene som hun ikke lenger kan fortelle alt til.
Dårlig oversettelse og en del grammatikalske feil irriterer, men når spenningen bygger seg opp glemmes det lett.
Jeg vil låne denne


Ingen kommentarer: