tirsdag 2. juni 2015

Motstandsbevegelsen av Laura Gallego Garcia

Jack er 13 år. En dag når han kommer hjem finner han foreldrene myrdet. En ung mann med kalde blå øyne og sverd og en mystisk sortkledd mann venter på ham. De forsøker å drepe ham, men plutselig dukker to andre unge menn opp. De redder livet hans, men slår ham også bevisstløs. Jack våkner opp i en annen verden, som eksisterer ved siden av jorden. De to unge mennene heter Alsan og Shail. De er en kriger og en mager som har unnsluppet fra planeten Idhun, som er okkupert og styrt av den onde Ashran Svartekunstneren. Sammen med menneskejenta Victoria har Alsan og Shail dannet Motstandsbevegelsen. De beskytter rømlinger fra Idhun som befinner seg på jorden fra morderen Kirtash,- den unge mannen som også prøvde å drepe Jack. De prøver også å finne ut av de gamle profetiene som skal frigjøre Idhun. Jack har ingen annen familie, så han blir boende hos Motstandsbevegelsen.
Hverken Jack eller Victoria forstår hvorfor de er så spesielle, men de oppdager at de har visse magiske evner, og etter hvert som kampen mot Kirtash og Ashran blir tøffere, finner de ut at de har hemmeligheter i livene sine. Hemmeligheter som forandrer alt.

Dette er første bok i en fantasyserie. Jeg syntes den var veldig spennende og håper ikke det tar altfor lang tid før neste bok kommer på norsk.

Jeg vil lese denne

Ingen kommentarer: