mandag 23. juni 2014

We were liars av E.Lockhart

"We are Sinclairs. No one is needy. No one i wrong. We live, at least in the summertime, on a privat island off the coast of Massachusetts. Perhaps that is all you need to know."

Cadence forteller sin og familiens historie. For henne startet problemene før ulykken, de startet da faren reiste sin vei med ei dame han var mer glad i enn han var i dem. Men i ferien reiste hun og moren til Beechwood Island som de pleide. Og der traff hun kusiner og fettere igjen. De små var ikke så viktige, det var The Liars som var gjengen, Mirren, Johnny, Gat og Cadence, denne sommeren før de alle fyller femten. Den samme sommeren som den store ulykken skjer og Cadence blir skadet. Hun har siden slitt med hukommelsestap og voldsomme migreneanfall. I fjor fikk hun ikke dra til øya i det hele tatt,  men ble sendt på ferie med faren rundt i Europa..
I år har hun fått lov til å bli med til øya, i hvert fall for deler av ferien, og gleder seg til å treffe dem igjen alle sammen; tantene, bestefaren, søskenbarna og selvfølgelig Mirren, Johnny og hennes elskede Gat. Kanskje kan det å komme tilbake og treffe de andre gjøre at hun kan huske mer fra ulykken og finne ut av hva som egentlig skjedde for to år siden?
John Green har skrevet en anbefaling utenpå boka og jeg er enig, jeg likte boka, men den krever nok en god leser.
Jeg vil låne denne

Ingen kommentarer: