mandag 16. juni 2014

Sjansespill av Simone Elkeles

Derek blir utvist fra internatskolen etter å ha gjort et pek for mye. Faren hans er borte et halvt år på ubåttjeneste, så Derek må bo sammen med den unge stemoren sin og sønnen hennes. Det hadde vært greit nok, hvis det ikke var for at stemoren har bestemt seg for å flytte fra California, hjem til faren sin i Chicago. Det passer Derek ganske dårlig.
Ashtyn er eneste jente på skolens fotballag. Hun elsker amerikansk fotball, og er lykkelig med kjæresten sin, som er quarterback på laget. Men når de andre gutta på laget velger Ashtyn til kaptein, dumper kjæresten henne og bytter skole for å bli kaptein på laget der. Ashtyn vet at for å nå målene hun og laget har satt seg, må de ha en god quarterback.
Så møter hun Derek. Derek er frekk, slitsom, irriterende, selvsikker og veldig, veldig kjekk. Men kan han være den hun trenger for å oppnå det hun ønsker seg aller mest?

Dette er første bok i en ny serie av Simone Elkeles. Det er en kjærlighetshistorie som har både drama og humor. Og den er ganske lett å lese.

Jeg vil lese denne

Ingen kommentarer: