tirsdag 1. desember 2015

The Urban Legend - en ekte superhelt blir til av Josef Yohannes

Mafia-kongen i Capital City, Djevelens advokat, har mange brutale ansatte i "stallen" sin, mennesker som ikke føler empati og som "rydder folk av veien" bare pga småting som at de f.eks kom inn i et rom uten å banke. Justin, fetteren til Malcolm, blir faktisk drept pga dette, de var redd han hadde overhørt samtalen deres om neste levering av dop!
Men noen mennesker protesterer mot all volden i byen, protestrer mot at politiet ikke gjør noe, ikke arresterer noen. En av dem er journalist Sarah Parks, en annen er Malcolm T. Madiba, læreren som tar på seg den gule Bruce Lee-drakta og blir The Urban Legend! Mannen som skal lede an arbeidet med å stoppe kriminaliteten og korrupsjonen i byen.
I denne boka har forfatteren samlet de åtte første episodene i tegneserien om The Urban Legend, en farget superhelt som er god i kampsport. Du kan også lese om forfatteren selv, en norsk-eritreisk ung mann fra Lindeberg i Oslo og om hvordan han kom igang med å skrive.  Tegneserien om The Urban Legend blir lest av flere millioner mennesker rundt omkring i verden og er med på å fokusere på kriminalitet, urettferdighet, nettmobbing, rettigheter og mye mer.
Jeg vil låne denne

Ingen kommentarer: