torsdag 28. mai 2015

Ondskapens sønn av Sally Green

I England eksisterer heksenes samfunn parallelt med menneskenes. Nathan er yngste sønn i en heksefamilie. Han bor sammen med bestemoren og tre eldre søsken. Eldstesøsteren hater ham. Det er fordi Nathans far er landets mektigste og ondeste heks. Han drepte faren til Nathans søsken, og moren deres ble drevet til selvmord. På 17-årsdagen får man 3 gaver av foreldrene sine, og utvikler hekseevnen sin. Men før man fyller 17 blir man testet av heksemyndighetene som avgjør om man er hvit eller svart heks.
Nathan rekker ikke å bli 17 før han blir fanget, satt i et bur og lenket. Myndighetene er redde for at han skal bli som faren sin, og hvor mektig han kan bli. Han må prøve å komme seg fri og finne faren før 17-årsdagen. Ellers vil han dø. Men han vet ikke hvem han kan stole på, og hvor han skal gjøre av seg.

Jeg synes denne boken var kjempebra. Det er ikke en fantasybok, selv om det er hekser i den,- det er rett og slett en veldig spennende historie med mye action. Det er første bok i en serie, og jeg gleder meg til å lese mer! (Du kan lese mer om serien her )

Jeg vil lese denne

Ingen kommentarer: