mandag 25. november 2013

Easy av Tammara Webber

Kennedy og Jacqueline har vært et par i tre år, både før de reiste til college og mens de har studert. Plutselig en dag kommer Kennedy og forteller at han vil ha sin frihet tilbake, og verden faller i grus for Jacqueline. Hun murer seg inne og går glipp av verdifulle forelesninger. Den første lørdagen venninnene hennes får henne med ut, vil hun tidlig hjem og blir overfalt og nesten voldtatt av Buck. Heldigvis kommer Lucas henne til unnsetning og Jacqueline kommer fra hendelsen lettere rystet, men velger å ikke anmelde forholdet.
Lucas blir etter hvert en del av livet hennes, han er utrolig kjekk med et vakkert ansikt og en veltrent kropp. I tillegg får hun hjelp med skolearbeidet av Landon, en hyggelig hjelpelærer hun kun har kontakt med pr mail. Buck prøver seg enda en gang, hjemme i hybelhuset hvor hun bor, men hun klarer igjen å avverge et overfall. Det er først da ei annen jente faktisk blir voldtatt av Buck at Jacqueline står fram.
Bokas hovedtema er allikevel kjærlighet og forelskelse med sine håp og tvil, misforståelser og glødende kjærlighets-scener. Bitema, men ikke mindre viktig, er overfall og overgrep som må stoppes. Og her er det ingen tvil, det er IKKE offerets skyld at noen er og blir en drittsekk!

Jeg vil låne denne

Ingen kommentarer: