torsdag 2. mai 2013

Touched av Corrine Jackson

Noen mennesker er bare grusomme! Dean, stefaren til Remy, er det. Han drikker og banker henne og moren og slik har han drevet på i flere år. Det som har reddet dem hver gang er Remy`s evne til å heale, først moren og så seg selv. Moren, og etter hvert Dean, er de eneste som vet om denne evnen.
Men denne gangen blir skadene så store at Remy havner på sykehuset og faren hennes sitter ved senga da hun våkner. Han har blitt tilkalt fordi legene mener at stefaren har skadet henne. Moren, Anna, nekter, men faren tar Remy med seg til Blackwell Falls.
Remy kan ikke huske at hun noen gang har følt seg trygg og elsket og hun er redd for å ta imot den kjærlige varmen både faren, stemoren og halvsøsteren møter henne med, men etter hvert finner hun seg til rette i byen og på skolen. OG hun får en stor beundrer i Asher Blackwell, en vakker gutt som viser seg å være Protektor. Protektorene og Healerne har i mange år vært i et forhold til hverandre før den store krigen, etter krigen har Healerne blitt drept for at Protektorene skal få evig liv. Det er derfor totalt umulig at Remy og Asher skal kunne ha et forhold! Og det får hun høre av både broren og søsteren til Asher.
Og hva når de andre Protektorene får vite om henne? Da vil hun bli jaktet på og hverken hun selv eller familien hennes vil være trygge.
Super bok for oss som likte Twilight og House of night-bøkene!
Boka er enda ikke oversatt, men er grei å lese på engelsk.
Jeg vil lese denne

Ingen kommentarer: