torsdag 27. september 2012

Pegasus og flammen av Kate O`Hearn

Det er krig i Olympos. De fryktelige Niradene er umulig å drepe. Selv de sterkeste av gudene må gi tapt og nå er både Apollon og Merkur drept og Pegasus rømmer. Paelen den Praktfulle, mestertyven, henger seg på og da Paelen våkner er han i vår verden.
At krigen i Olympos forårsaker et voldsomt uvær i New York er det ingen mennesker som forstår. Emilie er hjemme alene og blir livredd da strømmen går og hun hører et kraftig dunk på taket. Selv om hun er redd må hun opp og sjekke og der finner hun Pegasus, den vakre hingsten med vinger, hingsten fra mytologien, den er der, på taket hennes. Og han er skadet. Emily vil ringe etter hjelp, men Pegasus steiler. Løsningen blir den sære, sure gutten i klassen, Joel, han som alltid tegner Pegasus. Han er sterk og kan kanskje hjelpe henne å få ut spydet som sitter fast under Pegasus ene vinge.
Og så er eventyret, eller marerittet igang; sammen med Pegasus må de to sørge for at flammen i Olympos tennes igjen og på den måten  redde både Olympos og vår verden.

Ingen kommentarer: