lørdag 11. april 2020

Last bus to Everland av Sophie Cameron

Ville jeg tatt sjansen på å gå inn den grønne døra som dukker opp på Calton Hill kl 23.21 på torsdager? Jeg håper det, for jeg skulle gjerne fått oppleve Everland.
Calton Hill finnes, i Edinburgh. Hvor Everland er vet ingen. Men det  er flere veier inn og det er et fantastisk sted hvor du kan være akkurat den du vil være. Du kan kle deg opp i fargerike kostymer og bli med på party eller du kan velge å gå inn på det mest fantastiske biblioteket med tusenvis, kanskje millioner av bøker, ja selv rommene og hyllene er laget av bøker. Eller kanskje du vil bli med i et band? Eller bare chille og ta et break fra alt som er vanskelig. Det er ditt valg!
Hvem kommer til Everland? Du bør helst finne veien selv, men det er mulig å bli invitert. Og de fleste som kommer hit har noe de sliter med; familierelasjoner, ensomhet, legning, prestasjonsangst, forventningspress, depresjoner, alt som kan gjøre livet tøft.
Vil du være med på et eventyr? Bli med inn den grønne døra da vel. Men du må glemme den virkelige verden for en stund og ikke stille altfor mange spørsmål.
Jeg vil låne denne 

Ingen kommentarer: