fredag 26. juli 2019

The one safe place av Tania Unsworth

Devin begraver bestefaren sin, så er han helt alene, bortsett fra dyrene og gården som må stelles. Han finner fort ut at det blir for mye for han alene. Han vet det finnes en verden der ute, utenfor den frodige, gjemte oasen som er gården hans. Bestefar har fortalt at verden tørker, men han trenger hjelp, han må til byen.
Byen blir jo selvfølgelig et sjokk! Alle menneskene, alle barna, alt vannet som faktisk finnes der de rike bor, i basseng, i grønne plener.
Han får etter hvert en venn, ei tøff jente som heter Kit, og en dag treffer han en gutt som sier at han kan bli med til et hjem for barn, et hjem hvor de får vann, mat, klær og et sted å bo. Devin nekter å reise uten Kit, som i starten er veldig skeptisk, men Gabriel H Penn Home for Childhood finnes virkelig! - og det er perfekt! Men alt som er perfekt skjuler ofte noe grusomt.
Historien begynte så forsiktig, jeg lurte lenge på hvor den ville ha meg med og ble rystet over hvor vi skulle. Jeg lurer veldig på om det er mulig å manipulere hjernen så langt med dagens teknologi?
Jeg  vil låne denne

Ingen kommentarer: