onsdag 25. september 2013

Tumbling dice av Pål Gerhard Olsen

Ikke ofte jeg blogger bøker jeg ikke liker, men denne har bare for mye av alt!
Grunnen til at jeg allikevel blogger den er at noen liker at det skjer mye, hele tiden, når de skal/må lese ei bok og at det ikke er så farlig om det ikke er helt troverdig bare det er fart og spenning. Og det er det her. I tillegg er boka kun på 162 sider.
Daniel og Joachim er på vei til Korsika hvor familien til Daniel har et feriehus. Da de ankommer Nice finner  Daniel ut at bagen hans er borte. De blir enige om å vente til neste dag før de tar båten over til Korsika.
Dagen etter får de bagen, men på vei til havna blir taxien deres påkjørt av en SUV og maskerte menn stjeler bagen. Så er Daniel igjen uten klær og alt annet han trenger!
Etter hvert treffer de ei nydelig jente, Kira, som Daniel blir helt fortapt i. Hun viser seg å være datter av en russisk mafia-fyr,  men selv er Kira veldig oppsatt på å være lovlydig og stright. Hun vil hjelpe guttene å få tak i bagen og sammen ramler de opp i det ene marerittet etter det andre mens de jakter på bagen med dobbelt bunn og en superhemmelig harddisk.  Hverken foreldre eller andre rundt dem er helt den de utgir seg for å være og det blir en tøff kamp med livene deres som innsats.
Jeg vil låne denne

Ingen kommentarer: