torsdag 20. desember 2012

Charliblogg av Eldrid Johansen

Charlotte og moren er i Paris. De har det utrolig fint, men Charlottes verden raser sammen da moren forteller at hun har fått jobb på ei øy i havgapet og at de skal flytte! Flytte fra Oslo, fra venner generelt og bestevenninna Karoline spesielt, fra street-dansingen og skolen og livet hennes.
Charlotte går helt i svart og snakker minst mulig med moren. Det blir faktisk ikke så ille på det nye stedet som hun har fryktet, det blir verre. Alt er annerledes, folka er "lame", de bruker stygge innesko på skolen og de andre ødelegger tingene hennes og fryser henne ut. Livet hennes gikk fra herlig til dritt med denne flyttinga.
En dag får hun allikevel en ide som gjør at hun slipper å kjede seg ihjel, en ide som holder henne opptatt med noe hun får til, hun lager en blogg. I den bloggen framstår hun som kul og vellykket med mange venner og et supert liv mens hun disser bygdefolka og de dølle klærne deres, det kjedelig stedet de bor på og de intetsigende livene deres. Hun tar også bilder av alt dette kjedelig og lager et show utav det. Bloggen blir etterhvert lest av mange, veldig mange, men det er selvfølgelig viktig at ingen får vite hvem hun er. Men det får de.....

Ingen kommentarer: