mandag 10. august 2009

Små søte løgnere av Sara Shepard


Dette er første bok i en ny serie om en venninnegjeng.

I den eksklusive Philadelphia-forstaden Rosewood, er Alison den ubestridte lederen i venninnegjengen. Aria, Hanna, Spencer og Emily gjør hva de kan for å få hennes oppmerksomhet, og har alle sine hemmelighet som bare Alison kjenner til. En vakker sommerdag når de er 13 forsvinner Alison sporløst. De andre jentene er knust av sorg, men kanskje også litt lettet.

Nå, tre år senere, har jentene glidd fra hverandre og mistet kontakten, men de har fortsatt noe å skjule for omgivelsene. Kunstneriske Aria innleder et forhold til en av lærerne sine, fashionista Hanna stjeler i butikker for å finansiere de lekre klærne sine, aristokratiske Spencer går til sengs med den eldre søsterens kjæreste, mens skolelyset Emily prøver å fortrenge de følelsene hun har for den nye jenta i klassen.

Plutselig begynner jentene å få truende lapper, sms-er og e-poster fra en som bare kaller seg ”A” Og de begynner å lure: Er Alison i live? Og hvis hun er det; hvorfor er hun så innstilt på å avsløre alle hemmelighetene deres?

Dette er en spennende bok med mange hemmeligheter og jenteintriger, hvor ingen svar er gitt. Det er den første boka i en serie, og man må lese flere av bøkene for å få vite hvordan det går med alle sammen.

2 kommentarer:

Pia sa...

Høres ut som en serie jeg kan like. Kanskje jeg skulle prøve den!

Anonym sa...

jeg elsker serien og har lest hele flere ganger. :D